Cum şi-a găsit Andreea Raicu telefonul pierdut în avion

Andreea Raicu a participat săptămâna trecută la Stockholm Fashion Week. Îngrijorată că va pierde legătura spre capitala Suediei, ea şi-a dat seama prea târziu că mobilul său căzuse pe bancheta avionului cu care a zburat din România.
Andreea a povestit pe blogul ei cât de simplu a fost să-şi recapete telefonul.

"Am întrebat însoţitoarea de bord ce pot să fac. Mi-a dat un număr de telefon la care trebuia să sun, să aflu informaţii despre el când ajungeam la Stockholm, pentru că avionul respectiv plecase în următoarea destinaţie. Am ajuns la Stockholm unde m-am trezit atât fără telefon, cât şi fără bagaje. Probabil vă gândiţi că m-am enervat teribil. Din contră, am simţit o senzaţie de libertate incredibilă", a scris ea.

"Am sunat la numărul primit, să aflu dacă şi cum pot intra în posesia telefonului.
N-am primit nicio informaţie care să mă ajute. După câteva ore, mi-am amintit de aplicaţia minunată care te ajută să-ţi localizezi telefonul. Spun minunată pentru că aşa este! În mai puţin de 10 secunde am aflat că telefonul meu ajunsese în Bulgaria, în aeroportul din Sofia, dar nu în avion, ci în terminal. Mi s-a părut incredibil! Am văzut şi că mai aveam 5% din baterie spre norocul meu. Am trimis un mesaj în care am lăsat numărul unde puteam fi contactată. A doua zi m-au sunat şi mi-au spus că telefonul se află la ei şi că mi-l pot trimite unde am nevoie"
, a povestit Andreea.

Vedeta a povestit păţania ei, explicând că dacă ei i-a fost atât de uşor să-şi localizeze aparatul, autorităţile specializate din România nu au nicio scuză pentru că i-au reperat foarte greu pe supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni.

"Eu am putut să-mi localizez telefonul fără să sun pe nimeni şi fără să apelez la niciun serviciu ieşit din comun.
Şi asta de la o distanţă atât de mare, din celălalt capăt al Europei, fără să am sisteme sofisticate de ultimă generaţie la dispoziţie. Și mă întreb cum de a fost posibil ca victimele accidentului aviatic care s-a soldat cu doi morţi, să nu fi fost găsite la timp!"
, a scris Andreea Raicu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod