Cum şi-a distrus vacanţa Magda Vasiliu: „În România nu mai calc pe litoral“

Prezentatoarea şi soţul ei sunt nemulţumiţi de condiţiile în care îşi petrec vacanţa la mare


Aceasta se pare că nu este singura problemă cu care Magda Vasiliu şi soţul ei, Cosmin Stoian, se confruntă în sejurul de la mare. Ea nu prea prinde loc nici la piscină, pentru că turiştii cazaţi în acelaşi hotel ocupă mereu toate şezlongurile.

Nu am văzut în viața mea o țigănie mai mare ca la all inclusive făcut de români pentru româniMagda Vasiliu
Dezamăgită, vedeta nu îşi doreşte să mai meargă în România la mare, prea curând.
"Avem ani muuulţi de parcurs pentru a ne civiliza și pentru a înțelege că bunul simţ, discreția, răbdarea sunt importante pentru condiția umană... Ar fi multe de spus și de descris... dar un lucru mi-e clar: în România nu mai calc pe litoral... Pentru că nu mai vreau burți, lanțuri de aur, urlete pe plajă și pândit șezlonguri la cinci dimineața... Nu mai zic de goana după o amărâtă farfurie de mâncare....", a explicat prezentatoarea.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 28 Aug 2015, 20:57
    mofturi !

    ...ar spune unii, dar din pacate e cruda realitate, ba chiar a prezentat destul de elegant ce a vazut in vacanta. Duceti-va peste hotare si veti vedea cu ochii vostri ce ii lipseste tarii noastre: locuitori educati si civilizati.

    0
    0

  • je pe 28 Aug 2015, 10:44
    corect!!!

    asa este...oriunde mergi in lumea asta, ii zaresti din start pe fomistii nostri de romani, care mai mult fac prada de mancare, ca de ar si manca tot ce-si pun in farfurie nu ar fi rau. In vacanta la all-inclusive fac figuri si acasa manca dintr-o oala de ciorba o saptamana.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod