Cum şi-a distrus vacanţa Magda Vasiliu: „În România nu mai calc pe litoral“

Prezentatoarea de la Prima TV regretă amarnic că a mers în concediu la un hotel all-inclusive. Ea a povestit pe Facebook experienţa oribilă de care are parte în aceste zile.

Magda Vasiliu a relatat cu lux de amănunte ce s-a ales de vacanţa sa, în care a fi trebuit să se relaxeze.

Nu mai vreau burți, lanțuri de aur, urlete pe plajă și pândit șezlonguri la cinci dimineațaMagda Vasiliu
"În România brățările de la all inclusive au cod de bare, iar accesul la masă se face doar după scanare... Inițial mi s-a părut aiurea... odată intrată în restaurant, am realizat de ce nu e voie cu genți și de ce suntem scanați... Românii se îmbulzesc la masă, românii cară la mese cantități enorme de mâncare, românii își bagă în genți mâncare...
nu am văzut în viața mea o țigănie mai mare ca la all inclusive făcut de români pentru români..."
, a povestit ea.

"Nu am văzut nicăieri în Grecia, Turcia sau chiar Bulgaria o asemenea aglomerație de oameni supraponderali cu farfurii supraaglomerate, dacă pot spune asa... Nu sunt vreo silfidă de 45 de kile, dar asemenea burți ca aici nu am văzut vreodată... Se strigă, se vorbește tare, se consumă mămăligă cu cartofi prăjiți și pâine... copii grași ca aici nu am mai văzut...
Iar părinții le dau cartofi prăjiți, pateuri, prăjituri etc etc... Suntem o nație a cărei bucurie unică este mâncatul"
, a mai scris vedeta TV.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 28 Aug 2015, 20:57
    mofturi !

    ...ar spune unii, dar din pacate e cruda realitate, ba chiar a prezentat destul de elegant ce a vazut in vacanta. Duceti-va peste hotare si veti vedea cu ochii vostri ce ii lipseste tarii noastre: locuitori educati si civilizati.

    0
    0

  • je pe 28 Aug 2015, 10:44
    corect!!!

    asa este...oriunde mergi in lumea asta, ii zaresti din start pe fomistii nostri de romani, care mai mult fac prada de mancare, ca de ar si manca tot ce-si pun in farfurie nu ar fi rau. In vacanta la all-inclusive fac figuri si acasa manca dintr-o oala de ciorba o saptamana.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod