Cum se menţine Daniela Gyorfi la 46 de ani

Cântăreaţa are mare grijă la ce mănâncă, face sport şi mărturisește că unele diete i-au afectat sănătatea.
Ea spune că nu contează cum arată, ci e mai important cum se simte. "Nu e o performanţă cum arăt. Cred că ţine foarte mult de psihic, acolo trebuie să lucrezi. La noi, ţi-e şi ruşine să spui că ai 40 de ani. La noi, dacă eşti trecută de 40 de ani, eşti deja fosilă. Important e cum te simţi, să ţii cont că trebuie să arăţi bine indiferent de vârstă pe care o ai", a spus artista la Antena Stars.

"Când am spectacole, fac zi de zi antrenamente cu fetele. Am grijă ce mănânc.
Dar cel mai important e ceea ce gândeşti, că dacă îţi spui că la 40 de ani eşti terminată nu e bine. O dată pe săptămâna mănânc ce vreau. Eu ţin cură. Dar nu trebuie să ţii cure drastice, că îţi afectează sănătatea. Ultima dietă mi-a pus în pericol ficatul. Şi fac foarte mult sport, dintotdeauna mi-a plăcut sportul"
, a mai spus Daniela Gyorfi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Februarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mari pe 20 Feb 2015, 18:22
    vai machiajul

    nu stiu cine a machiat-o, dar e clar ca are 5kile de machiar mai inchis la culoare pe gat si fata si mai putin machiaj si de culoare mai deschisa de la decolteu in jos. cred ca cine a machiat-o trebuie sa mai meraga cativa ani la scoala de machiaj ca sa invete cum se face corect. Mai ales ca cele 5 kile de machiaj de pe fata si gat o fac pe Daniela sa para mai batrana, pare de 55 de ani, ii inchide fata si porii. Un machiaj mai fin, subtire si natural intinereste, unul greoi si plin imbatraneste.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod