Cum se imbraca la cumparaturi in hipermarket Carmen Negoita

Carmen Negoita este o fashionista in fiecare moment al zilei. Chiar si atunci cand iese la cumparaturi la hipermarket, fashion bloggerul are aparitii vestimentare memorabile, dovedind ca este in pas cu moda, dar si mereu surprinzatoare.
Spre exemplu, in ultima saptamana Carmen i-a susprins pe vizitatorii unui cunoscut hipermarket din Bucuresti facandu-si aparitia ca la o prezentare de moda. Fashionista a adoptat mai multe stiluri vestimentare, postand fotografii in acest sens pe blogul ei, www.carmennegoita.com.

Mai exact, intr-o zi s-a plimbat printre raioane, pentru a cumpara fructe, purtand un poncho de efect, botine din piele si o palarie rosie cu boruri mari. In alta zi, cand s-a dus sa cumpere jucarii pentru cei mici din familie, a adoptat o tinuta cu aer copilaresc: pantaloni scurti din jeans, tricou cu imprimeu din desene animate, ghete roz si o caciula galbena pe cap.
Altadata, s-a prezentat la raionul de branzeturi purtand o superba ie romaneasca.

Carmen a atras privirile si a castigat rapid simpatia tuturor. In plus, a marurisit ca isi cumpara haine si din hipermarketuri.

Recunosc, nu m-am gandit vreodata ca as putea cumpara articole vestimentare dintr-un hipermarket. Asa ca am dat o fuga la Auchan si am ramas placut surprinsa de cate produse am gasit acolo. Prin urmare, mi-am ales cateva item-uri, le-am mixat cu ce mai aveam eu prin garderoba si am construit 3 tinute in stiluri diferite.
In primul outfit port o palarie si un poncho In Extenso. In a doua tinuta am ales o bluza verde din bumbac, o pereche de boots roz si o caciula tricotata, asa ca sa fiu mai cu mot. In ultima compozitie vestimentara am ales o ie. Ce a iesit, vedeti pe blogul meu”
, spune Carmen Negoita.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod