Cum se apără Andreea Marin de hoţi: Vedeta îşi „blindează“ casa

Vedeta şi soţul ei au decis să sporească măsurile de securitate la vila din Pipera după ce în locuinţa lor au pătruns trei intruşi.

Poliţiştii au strâns amprentele şi au luat casetele video din camerele de supraveghere, apoi cuplul a apelat la o firmă de curăţenie. "Au reparat gardul şi uşa distruse de hoţi şi au făcut curăţenie generală  în casă", a spus Tuncay Ozturk pentru Click!.

Cuplul a semnat un contract cu o firmă care le va păzi locuinţa non-stop. "Suntem pe punctul de a repara toate camerele din casă, imediat trebuie să sosească şi alarma", a adăugat soţul Andreei Marin, care se gândeşte serios să-şi angajeze şi paznic.



Conform specialiştilor citaţi de Click!, închirierea unui sistem antiefracţie costă peste 2.000 de lei pe lună, paza permanentă reprezentând un cost suplimentar. Andreea şi Tuncay şi-au comandant şi aparatură specială pentru detectarea microfoanelor. "Cred că au venit pentru ceva anume, pentru că este foarte ciudat că nu au luat nimic, deşi aveau de unde să ia bani, bijuterii. Am comandat deja un dispozitiv de detectat microfoane, să vedem dacă au apucat să instaleze vreun soft în interior.
În mod normal, trei hoţi care intră într-o casă sigur au venit cu gândul să fure. Ei nu au luat nimic, doar au făcut murdărie. Aveam laptop-ul la vedere, o geantă plină cu bani, nici nu le-au dat importanţă. Cum intrai în casă, dădeai cu ochii de ele. Cine ştie, poate au auzit ceva, poate ceva i-a speriat şi au fugit repede. Dar când au intrat în curte erau aşa liniştiţi, parcă veniseră la plimbare"
, declara Tuncay pentru Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod