Cum sa iti faci singura coc din codite impletite ca cel al Alinei Sorescu – VIDEO

Alina Sorescu a avut dintotdeauna, in aparitiile publice, o coafura impecabila. Artista se poate lauda cu un par frumos si sanatos si, de fiecare data cand are nevoie, apeleaza la specialistii experimentati pentru a-l aranja.
La multe evenimente, Alina a purtat, spre exemplu, coc din codite impletite. Coafura nu este deloc una greu de realizat. Hairstylistul artistei ne demonstreaza, intr-o scurta filmare, cum poate oricine realiza acest tip de coafura acasa.

„Dupa ce prindem bentita, sectionam parul de la spate in doua mese. Ele sa nu fie egale, una sa aiba cam trei sferturi, iar cealalta un sfert. Luam prima suvita si o rasucim spre fata. Apoi, cu cealalta procedam la fel. Le luam ulterior pe amandoua si le rasucim impreuna, dupa care le vom strange spre interior in zona cefei.
Prindem apoi cu agrafe pentru a stabiliza coafura si fixam cu fixativ. Este foarte usor de facut acasa, usor de folosit, aspectul este natural si ofera volum coafurii”, spune Georgiana Stavrositu, hairstylistul Alinei Sorescu, de la Stagio Style.

Alina Sorescu a lansat in aceasta toamna o noua serie de cursuri pentru cei mici la Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica ce-i poarta numele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod