Cum sa construim o societate sanatoasa, in epoca tulburărilor cauzate de stres

Intr-o societate în care probleme emotionale din ce în ce mai diverse ne pun piedici in diverse domenii ale vieţii, într-un mod mai mult sau mai puțin evident, Oana Sorescu, consilier de dezvoltare personală, prin metodele EFT şi reprogramarea matricei mentale, singura din România cu o asemenea specialitate, sub brand-ul propriu de evenimente motivationale, va invita la cursul: “Descopera. Iubeste. Traieste”.

Workshopul Tehnici de Eliberare Emotionala- EFT cu Oana Sorescu va avea loc in perioada 26-27 martie , intre orele 10.00-18.00 la Hotel Parliament, Str Izvor , Nr 106, sector 5, (hotelul este situat vizavi de Palatul Parlamentului) si este organizat de Bless Events.

Succesul profesional se află, fără niciun dubiu, în stransă legătură cu echilibrul din toate sferele vieții, acesta fiind necesar, dar nu și suficient în evoluția oamenilor.
Cursul te ajuta sa traiesti in prezent, dincolo de frica ce provine din nesiguranta viitorului sau fara sa ai resentimente si frustrari, ce-si au seva din toate intamplarile trecute ale vietii tale, sa accepti schimbarea din viata ta, sa cresti cu maturiate emotionala si sa ai un ritm perfect al inimi tale. Constientizeaza cat este de important sa tratezi cauzele si nu efectele bolilor si ale afectiunilor.

Ce ar fi daca ai putea renunta la"povestea ta"? Cine ai fi fara ea?
Sunt doar cateva dintre intrebarile si gandurile pe care le avem, dar unii poate nu stiu cum si cui sa le adreseze, altii nu cred ca se poate face ceva sau nu stiu cum s-o faca.

Oana Sorescu a fost diagnosticată, cu ani in urmă, cu o boală necruţătoare.
I s-au dat două luni de viaţă, dar a învins boala. Ea a înţeles că tot ce se petrece în vieţile noastre şi, mai ales ca în corpurile noastre, depinde de felul în care noi percepem realitatea, de convingerile şi credinţele noastre.
Oana a studiat diferite domenii de medicină  alternativă, iar acum este consilier de dezvoltare personală, prin metodele EFT şi reprogramarea matricei mentale, singura din România cu o asemenea specialitate.

Mai multe informatii despre Oana Sorescu si cursul: “Descopera.
Iubeste.Traieste” pe: http://eft-mr.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod