Cum s-a prezentat România la Miss Universe 2012

Delia Monica Duca, reprezentanta țării noastre la concursul de frumusețe, a avut o apariție inedită. Ţinuta tinerei în vârstă de 26 de ani a fost remarcată de presa internaţională.

Delia Monica Duca fost una dintre concurentele cu ţinute atipice, notează revista Time. Românca a purtat un body mulat, de culoarea pielii, pe care avea inserţii aurii ce evocau Coloanei Infinitului, a lui Constantin Brâncuşi.

Delia Duca are 26 de ani şi a absolvit în 2008 Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Transilvania (Braşov), are un master în Algoritmi şi Produse Software şi spune că marea sa pasiune este şahul.

La ediția din 2011, reprezentanta țării noastre a purtat o ţinută inspirată din legenda contelui Dracula.



Finala Miss Universe 2012 s-a desfăşurat miercuri seară, în Las Vegas. Multe dintre ţinutele concurentelor nu mai aveau nimic de-a face cu costumele populare, dimpotrivă. Fetele au defilat în toalete extravagante, pline cu culoare, cu pene şi paiete, dar au fost și concurente care s-au remarcat prin ţinute sumare.

Olivia Culpo, o tânără de 20 de ani din Statele Unite, le-a întrecut pe toate celelalte 88 de concurente din întreaga lume. Pe locurile următoare s-au clasat Miss Filipine şi Miss Venezuela.



Noua Miss Universe s-a născut într-o familie de muzicieni, iar în copilărie a cântat la violoncel. În prezent, ea studiază la Universitatea din Boston.

Pentru a opta oară, în istoria de 60 de ani a competiţiei, concursul a fost câştigat de o reprezentantă a Statelor Unite. Pe locurile următoare s-au clasat Miss Filipine şi Miss Venezuela.

Încoronarea Oliviei Culpo a pus capăt unei lungi perioade de insucces american în acest concurs patronat de miliardarul Donald Trump şi de postul american de televiziune NBC. Ultima reprezentantă a Statelor Unite aleasă Miss Universe a fost Brook Lee în anul 1997.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod