Cum lucrează fotomodelul David Beckham

Fotbalistul britanic a postat pe Facebook instantanee care arată cât de bine se descurcă în faţa aparatelor de fotografiat.
Fotbalistul britanic a postat pe Facebook instantanee care arată cât de bine se descurcă în faţa aparatelor de fotografiat.

David Beckham (37 de ani), tatăl a patru copii, a postat pe pagina sa de Facebook o serie de imagini de la ultima sa şedinţă foto, pentru un parfum, precum şi o înregistrare video, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Jucătorul echipei L.A. Galaxy dovedeşte astfel că este la fel de talentat precum un model profesionist şi că se distrează la fel de bine la şedinţele foto precum pe terenul de fotbal sau alături de familia sa.
 


Talentul lui David Beckham în faţa camerelor de luat vederi este dovedit şi de valoarea câştigurilor obţinute de fotbalist din contractele de publicitate.
În 2011, jucătorul formaţiei L.A. Galaxy a câştigat suma de 13,3 milioane de lire sterline (17 milioane de euro) din contracte de publicitate, cu 1,7 milioane de lire sterline mai mult decât în 2010. El a obţinut astfel peste 36.000 de lire sterline pe zi pentru a fi imaginea unor branduri ca Armani, adidas, Samsung sau Coca-Cola, notează agenţia Mediafax.
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod