Cum își păstrează Carmen Brumă tenul întins

Ulei de măsline și de argan, fiole de acid hyaluronic și Q10 sau vitamina E uleioasă sunt câteva dintre secretele care îi păstrează lui Carmen Brumă, la 36 de ani, un ten fără riduri. Vedeta nu cheltuiește o avere pe tot felul de creme-minune, ci își face singură o combinație din toate aceste ingrediente.
Carmen Brumă a dezvăluit câteva din secretele care îi mențin tenul frumos la 36 de ani. Ea apelează la câteva trucuri eficientel, precum uleiul de măsline, uleiul de argan sau fiole de acid hyaluronic, scrie Libertatea.

"Cred în disciplină, organizare, voință, disponibilitate. Din fericire, în ziua de azi, orice femeie își poate permite să fie frumoasă și îngrijită, cu condiția să fie documentată. Eu îmi fac acasă tot felul de amestecuri de uleiuri, folosesc și produse bio, pe bază de ulei de măsline, dar îmi fac și gomaj cu sare și ulei de argan, sau obișnuiesc să amestec și fiole de acid hyaluronic cu Q10 și cu vitamina E uleioasă și să le dau pe față înainte de cremă.
Am această preocupare și plăcere"
,
a declarat ea într-un interviu pentru revista Viva!.

Carmen nu se bazează însă doar pe aceste ingrediente. Sportul și alimentația joacă, de asemenea, un rol important în păstrarea frumuseții. "În general, eu am grijă să fac ceea ce îmi place, să mă implic în lucruri care îmi aduc satisfacții. Îmi place să am grijă de mine făcând sport, protejând acest ambalaj pe care l-am primit pe viață. Cred că e o formă de respect. Îmi supraveghez atent alimentația și mă înconjor de oameni frumoși cu care să rezonez, cu care am lucruri în comun", a mai spus vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod