Cum au reactionat Smiley, Alex Velea, Gina Pistol si Cristina Rus cand l-au vazut pe Jorge deghizat in Alex Velea

Jorge a facut furori la “Te cunosc de undeva” dupa ce l-a imitat la perfectie pe Alex Velea si a cantat live piesa acestuia “Din vina ta” uimind nu doar juriul si telespectatorii, dar si vedete din showbiz. Inclusiv pe adevaratul Alex Velea.

Vazand inregistrarea si fotografiile cu trasformarea lui Jorge, postate pe contul lui de Instagram, Velea i-a transmis un mesaj de uimire: “Mamaaa!!! Cat haz ai! Esti Ucigas! Bravo! Te pup!”. Smiley, la randul lui, s-a aratat impresionat de talentul lui Jorge spunandu-i: “Cum asa??? Bravo!”. Gina Pistol s-a numarat printre vedetele care i-au transmis lui Jorge felicitari spunand: “Nu cred asa ceva!!!”, in timp de Cristina Rus i-a scris: “Foarte impresionant! Bravoo!”.

Acestora li s-au alaturat mii de oameni care au apreciat pe Facebook si care i-au transmis si mesaje de sustinere.



George Papagheorghe, artistul cunoscut sub numele de Jorge, poate fi cu usurinta desemnat campionul transformarilor de la “Te cunosc de undeva”.

Solistul a avut parte de unele din cele mai uimitoare metamorfoze din actualul sezon GOLD al emisiunii de la Antena 1.

Producatorii emisiunii au descoperit abilitatea lui extraordinara de a se adapta oricarui rol si de a-si asuma orice aparitie pe scena, chiar daca acest lucru presupunea sa urce pe tocuri si sa cante si sa danseze in rochii scurte.



Jorge este un artist complex, dinamic, care respecta cu profesionalism cerintele fiecarui rol. Este deopotriva apt pentru a fi Freddie Mercury, dar si Beyonce ori Anda Adam.

Jorge a lansat de curand videoclipul si single-ul „Nu ne potrivim”, o colaborare inedita cu CRBL, care a depasit deja o jumatate de milion de vizualizari pe Youtube.

 Email: sorin@adpmpr.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod