Cum arată ziua perfectă pentru o femeie

Cercetătorii britanici au descoperit, prin intermediul unui studiu desfăşurat recent, care sunt perioadele optime pentru femei în activităţile de zi cu zi, astfel încât acestea să fie fericite.

Viaţa femeilor din ziua de astăzi poate fi considerată un adevărat calvar, din moment ce orele petrecute la locul de muncă sunt apoi urmate de alte zeci de minute pentru gătit sau avut grijă de copii.

Un studiu în care au fost implicate 900 de femei cu vârsta medie de 38 de ani a demonstrat că persoanele de sex feminin s-ar simţi mult mai fericite dacă în viaţa lor ar exista mai multă diversitate, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Cercetătorii britanici explică care ar fi componentele unei zile perfecte pentru o femeie.

Astfel, după începerea zilei, pe lângă cele 106 minute de romantism femeile îşi doresc 98 de minute pe care să le petreacă la computer,  82 de minute de socializare, 78 de minute de relaxare, urmate de 56 de minute de shopping plus alte 57 de minute de vorbit la telefon.

Studiul a mai scos la iveală faptul că diversitatea pare a fi cheia fericirii la femei, mai ales că persoanele de sex feminin pun mare accent pe timpul lor liber.

De asemenea, pentru o femeie contează foarte mult timpul în care poate face exerciţii fizice, minim 68 de minute pe zi, în timp ce timpul alocat pentru lucru se rezumă doar la 36 de minute.


Alte activităţi ce par normale au perioade de timp bine stabilite în mintea femeilor. Dacă pentru gătit acestea ar aloca pe zi nu mai mult de 50 de minute, mâncatul ar ajunge la circa 75 de minute, iar transportul până la locul de muncă sau naveta ar ajunge la 33 de minute.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod