Cum arăta Whitney Houston înainte de a fi vedetă

Câteva imagini inedite cu artista, realizate atunci când avea 18 ani şi era un tânăr model, au apărut pe internet.
Câteva imagini inedite cu artista, realizate atunci când avea 18 ani şi era un tânăr model, au apărut pe internet.

Fotografiile o arată pe Whitney Houston complet diferită faţă de cum a fost văzută cântăreaţa înainte să moară. Imaginile au fost făcute în 1981 şi au apărut atunci în revista Seventeen Magazine, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Whitney Houston era foarte zâmbitoare în poze, fiind fotografiată în costume de baie, alături de alte colege model sau singură, în timp ce alerga prin apă.

Editorul de modă Diane Forden, care a lucrat cu Whitney Houston în perioada în care vedeta era model, a mărturisit că vedeta era atunci o persoană frumoasă "şi la exterior, şi în interior": "Am avut plăcerea să lucrez cu Whitney în perioada în care ea era în liceu şi era un tânăr model. Era o persoană încântătoare, dulce, minunată şi toţi cei care am lucrat cu ea am iubit-o. Era într-adevăr frumoasă şi în interior şi în exterior."

Ea a mai povestit că Whitney era un tânăr model foarte căutat: "De fiecare dată când angajam un model pentru un pictorial, spuneam: «Hai să o programăm pe Whitney», «Vezi dacă Whitney este disponibilă», «Whitney ar fi perfectă pentru povestea asta». Nu a fost niciodată o divă şi a fost întotdeauna o profesionistă. Apărea mereu la timp şi ne făcea treaba mai uşoară apărând la timp şi dând tot ce avea mai bun în faţa camerei. Nu s-a plâns niciodată că zilele durează foarte mult şi, spre fericirea noastră, făcea tot ceea ce îi ceream".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod