Cum arată Reese Witherspoon la o lună după ce a născut

Actriţa şi soţul ei au participat la un carnaval organizat în California, iar Reese a mâncat cu poftă un hot dog.

Reese Witherspoon şi Jim Toth s-au distrat la carnavalul organizat duminică la Brentwood School, în California. Cei doi au stat la masă, iar actriţa a fost fotografiată mâncând cu poftă un hot dog.

La carnaval a fost prezentă şi Calista Flockhart, interpreta rolului principal din serialul "Ally McBeal".

La o lună după ce a născut un băieţel, Reese Witherspoon pare să cedeze fiecărei tentaţii culinare, însă silueta sa nu pare să aibă de suferit.

Ea a devenit mamă pentru a treia oară, în septembrie, când a născut un băieţel care a primit numele Tennessee James.  Bebeluşul este primul copil al actriţei americane cu actualul ei soţ Jim Toth.



La puţin timp după naştere, Prinţul William şi ducesa Catherine au trimis bebeluşului un cadou specific Marii Britanii.

Darul, un body cu steagul Marii Britanii, a reprezentat un semn de apreciere din partea cuplului regal, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Prinţul William şi soţia sa, pe care actriţa i-a întâlnit pe când aceştia erau în vizită în Los Angeles, în 2011, au fost printre primii care le-au trimis un cadou şi o scrisoare de felicitare fericiţilor părinţi.

Actriţa şi soţul ei au mai primit un cadou costisitor din partea lui Robert Pattinson, starul din celebra seria "Amurg" - un leagăn din colecţia Posh Tots, în valoare de 2.000 de dolari.


Reese Witherspoon, în vârstă de 36 de ani, şi Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în martie anul trecut. Cei doi şi-au început relaţia în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999).

Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, născută în septembrie 1999, şi Deacon, născut în octombrie 2003.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me pe 4 Iun 2013, 13:40
    Problematizarea conceptelor prezente aici ! :)))

    Bine mai, dar ati ratat esenta...daca hotdog-ul avea si ketchup si mustar, daca l-a digerat usor sau a avut probleme de tranzit, si sa nu uitam cel mai important lucru: ce culoare avea hartia in care era infasurat acesta! Fara genul acesta de informatii VITALE, nu vom reusi sa intelegem miezul problemei de ordin filosofic ridicat de catre acest articol! :))) :)))) :)))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod