Cum arată o dimineaţă obişnuită din viaţa „gospodinei“ Andreei Marin

Vedeta a povestit că are o viaţă normală şi îşi începe ziua cu prepararea micului dejun, pregătirea fetiței pentru școală, pachetul pentru prânz pentru soțul său, spălatul vaselor și întinsul rufelor.

Andreea Marin a mărturisit pe Facebook că pentru ea o zi normală include obiceiuri care se regăsesc în orice familie obișnuită. Ea spune că lucrurile mărunte pe care le face în fiecare zi sunt cele care o fac cu adevărat fericită.

"Clipele acelea când îmi dezmierd pitica, trezind-o pentru a o pregăti pentru şcoală... uneori sunt în bucătărie mai devreme de ora ei de trezire să pregătesc micul dejun, iar ea mă surprinde, ca şi azi, coborând după mine gata spălată, echipată de şcoală şi atât de mândră că a făcut totul singură...

o privesc râzând buclucaş şi atât de puţin mi-e necesar să mă simt fericită... apoi micul dejun pentru sufletele mele dragi şi micile lor secrete şi planuri şoptite la ureche - <<Să nu ne audă Mami...>>, <<Gata, aşa facem!>>, <<Ce tot plănuiţi acolo fără să ştiu eu?!>>", a scris vedeta.

"... apoi pacheţelul pentru şcoală ei... pachetul pentru prânz pentru biroul lui, căci ne place mult mai mult ce e gătit acasă şi ce e proaspăt cules din grădină, îngrijit de noi...
îi conduc pe rând până la poartă cu atâta drag... e liniştea dinaintea furtunii, căci cele aproape 30 de guralive cer să fie hrănite, cintezele şi puişorii lor, canarii, papagalii, veveriţa energică, pisicile alintate, căţeluşa dornică de mângâiere... şi după ce toate au hrană, apă şi curăţenia lor, liniştite îmi oferă atâta pace, culoare, cântec, poftă de viaţă şi bucurie de a începe o nouă zi..."
, a povestit Andreea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod