Cum arată Halle Berry la 46 de ani

Actrița a participat, la Berlin, alături de Tom Hanks, la premiera peliculei "Cloud Atlas".

Înainte de eveniment, ea a fost prezentă, alături de Tom Hanks, la un show TV din Germania, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

La 46 de ani, Halle Berry are o formă fizică de invidiat. Actriţa a purtat o rochie din piele la precedenta premieră a filmului, în Rusia, şi a demonstrat că încă poate opta pentru o vestimentaţie provocatoare.



Halle Berry joacă mai multe roluri în "Cloud Atlas", fiind, pe rând, un bărbat coreean în vârstă sau o evreică germană.



Halle Berry a declarat pentru Entertainment Weekly că fiica ei în vârstă de 4 ani, Nahla, a fost îngrozită să o vadă pe mama ei jucând un bărbat.

"Adevăratul test a fost când fiica mea a văzut toate costumele, i-au plăcut, dar când am apărut în faţa ei ca Dr. Ovid, s-a uitat la tip şi s-a gândit că era probabil un ciudat, din pricina ochiului", a afirmat actriţa.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

În prezent, actriţa este logodită cu Olivier Martinez, după ce a fost căsătorită de două ori, cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Halle Berry se luptă cu fostul său iubit, Gabriel Aubry, pentru obţinerea custodiei fiicei lor, Nahla.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod