Cum arată casa pe care o vrea Justin Bieber

Cântărețul a găsit o vilă pe măsura pretențiilor sale, dar ține de bani și negociază la sânge. Vezi cât costă casa și cât oferă el.

Cântărețul a găsit o vilă pe măsura pretențiilor sale, dar ține de bani și negociază la sânge. Vezi cât costă casa și cât oferă el.

Justin Bieber a făcut o ofertă pentru o casă din localitatea californiană Calabasas, dar cântărețul se dovedește foarte cumpătat cu banii pentru vârsta sa, de numai 18 ani. Potrivit site-ului tmz.com, Justin tot negociază cu vânzătorul și n-ar fi de mirare ca tranzacția să nu aibă loc.

Proprietatea se află într-o comunitate restrânsă și bine securizată, iar acesta este un avantaj pentru Justin.

Dezavantajul ar fi că la vârsta lui, ar fi cam ciudat să locuiască departe de agitația din Los Angeles și la 35 de kilometri de Hollywood, notează TMZ.

Potrivit surselor citate de tabloidul online, vânzătorul a cerut în jur de 7 milioane de dolari, dar Justin a oferit cu aproximativ 1,5 milioane de dolari mai puțin.

Cântărețul nu se grăbește și ia în calcul și alte variante. Duminică, el a mers să vadă o altă proprietate de lux din preajma Hollywood-ului, relatează TMZ.

Foto: TMZ

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod