Cum arată Angelina Jolie în noul ei film - FOTO

Actriţa şi-a schimbat look-ul pentru rolul din noul său film, actriţa fiind protagonista primei imagini oficiale difuzate de producători.

Actriţa şi-a schimbat look-ul pentru rolul din noul său film, actriţa fiind protagonista primei imagini oficiale difuzate de producători.

Angelina Jolie va juca rolul vrăjitoarei rele din noua ecranizare Disney a poveştii "Frumoasa din pădurea adormită", notează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Vedeta a apărut în prima fotografie oficială difuzată de producătorii filmului cu un look schimbat, purtând pe cap un accesoriu cu coarne, lentile de contact galbene şi având proteze pentru pomeţi, în stilul celor folosite de Lady Gaga.

"Experimentăm diferite lucruri, dar coarnele sunt coarne.

Trebuie să am coarne", a declarat actriţa despre costumele sale din film.

În noua versiune a filmului se pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe vrăjitoare să devină malefică şi să arunce un blestem pe Aurora (n.r. Frumoasa adormită), interpretată de Elle Fanning.

"Este pentru prima dată când povestea se concentrează asupra acestei femei. Sper ca la sfârşit să vedeţi o femeie care, deşi se protejează pe sine şi este agresivă, nu înseamnă că nu poate avea şi alte calităţi", a declarat Angelina despre personajul ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 20 Iun 2012, 20:58
    Copie...

    Obrajii sunt copiati dupa Lady Gaga in "born this way".

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod