Cum a făcut rost Nicole Scherzinger de un milion de dolari

Fosta membră a grupului Pussycat Dolls a fost plătită cu un milion de dolari pentru un concert de 45 de minute, pe care l-a susţinut joi seară la Dubai.

Artista în vârstă de 34 de ani, care face parte din juriul ediţiei britanice a emisiunii-concurs "X Factor", a susţinut acest concert la Dubai World Trade Centre, la invitaţia băncii NDB din Emiratele Arabe Unite, iar onorariul impresionant şi biletele de avion la clasa I ce i-au fost oferite de organizatori s-au dovedit a fi greu de refuzat, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Nici chiar Nicole nu poate să refuze o astfel de sumă. Acel concert nu i-a răpit prea mult timp din programul ei, pentru că a fost dusă şi adusă din Dubai cu avionul, la clasa I", a declarat o sursă pentru The Sun.

Vineri, cântăreaţa a luat din nou avionul şi a mers la Los Angeles, unde lucrează pentru noul ei album.

Potrivit presei britanice, Nicole Scherzinger urmează să fie înlocuită în juriul emisiunii "X Factor" din Marea Britanie în noul sezon al show-ului, iar locul ei va fi preluat de cântăreaţa Mel B.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod