Cu un singur click aduci coffee shop-ul la tine acasă!

2 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cu un singur click aduci coffee shop-ul la tine acasă!
Un Espresso Risttreto, un Latte Machiatto de vanilie sau un Cappuccino Ice răcoritor? Indiferent care este alegerea ta, acum poţi avea băutura la care ai visat cu un singur click.

Magazinul online www.dolce-gusto.ro te aşteaptă cu cele mai variate specialităţi de cafea şi cu cele mai moderne sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto®, tot ce îţi trebuie pentru a crea momente perfecte pentru tine şi pentru prietenii tăi. Cele trei modele NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi oferă posibilitatea de a-ţi prepara, în mai puţin de un minut, cele mai gustoase tipuri de băuturi, fiind singurul sistem multifuncţional care foloseşte o presiune profesională de 15 bari.


După ce ţi-ai animat locuinţa cu noul tău aparat modern, alege specialităţile de băuturi preferate: Espresso, Espresso Risttreto, Espresso Intenso, Cappuccino, Chococino, Latte Macchiatto, Latte Macchiato Vanilie, Caffe Lungo, Caffe Lungo Decaf, Cortado, Nesquik şi băuturile reci Nestea Ice Tea – Piersici şi Cappuccino Ice.

Îţi vei prepara cele mai aromate băuturi în doar câteva secunde!

Şi pentru a crea cel mai tare coffee-shop la tine acasă, alege şi accesorile potrivite pentru a experimenta universul unic al cafelei: ceaşca de lapte, cana potrivită pentru fiecare dintre băuturi, linguriţe sau suport pentru capsule.
Accesoriile sunt disponibile doar online şi sunt esenţiale dacă vrei să ai coffee-shop-ul perfect. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod