Cu ce pretentii vine Kenny G la Bucuresti

25 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cu ce pretentii vine Kenny G la Bucuresti

Kenny G, alaturi de stuff-ul sau, nu depaseste limitele bunului simt cand vine vorba de pretentii si spectacolul pe care il va sustine pe 30 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.

Chiar daca vor veni in Romania doar pentru trei zile, atat artistul cat si stuff-ul tehnic alcatuit din 20 persoane, dar si membrii orchestrei sale, vor fi cazati la un hotel de lux din capitala, unde vor beneficia de conditii speciale. De asemenea, din dorinta de a respecta preferintele invitatilor, organizatorii vor pune la dispozitia acestora preparate culinare cat mai naturale si sanatoase, bogate in nutrienti esentiali.
Una dintre specialitatile solicitate in mod special a fost o delicatesa a bucatariei japoneze si anume sushi. Nu vor lipsi bauturile racoritoare "sportive", gen Gatorade, sau apa Evian sau berea light.

Din dorinta de a oferi un show la cele mai inalte standarde, pretentiile artistului nu s-au limitat doar la conditiile de cazare si mancare, ci a pus accent in special,  pe modul de desfasurare a concertului in sine. Astfel, au fost solicitate doua sonorizari diferite, una necesara pentru televiziune si o alta pentru sala de spectacol, asigurand astfel garantia unui sound perfect.


In concertul de la Bucuresti, Kenny G va fi insotit de o orchestra formata din 15 muzicieni profesionisti care il acompaniaza de fiecare data, oferind publicului un show desavarsit.
 
Biletele pentru concert sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica , Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc  si sunt cuprinse intre 80 de Ron (categoria IV) si 180 Ron (categoria I).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod