CRONICA CARCOTASILOR E AICI, LA PRIMA TV

Cronica Carcotasilor, cea mai longeviva emisiune de satira din Romania, revine la Prima TV luni, 7 martie. Emisiunea prezentata de Ioana Petric, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu') si Serban Huidu va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 20.15, intr-o noua abordare care ii va tine pe telespectatori in fata televizoarelor.
Prima emisiune, din 7 martie ora 20.15 se va dovedi a fi carcoteala maxima pentru ca Ioana, Dezbracatu’ si Serban vor filma direct in strada, mai exact din fata sediului Antenei 3.

“Am fost asaltati pana peste cap de “lupta” antenistilor pentru libertatea de exprimare si libertatea presei! In timpul asta, ipocritii negociau din octombrie sa se mute in locul Primei. Din solidaritate evident!” spunea saptamana trecuta Serban Huidu pe blogul sau.

Drept urmare, duminica dimineata, intr-o atmosfera de carcoteala maxima, toata echipa Cronicii Carcotasilor  s-a reunit in fata sediului Antenei 3.
Toate editiile de saptamana aceasta sunt filmate in strada asa ca, distractia va fi asigurata.

“Vrem sa oferim telespectatorilor o noua perspectiva a carcotelii si cu siguranta noua noastra abordare le va placea” ne asigura Serban Huidu, in timp ce, Ioana Petric recunoaste ca de abia astepta sa revina pe micile ecrane pentru ca “venim cu lucruri noi, am facut schimbari si va invit sa ne urmariti pentru ca nu veti regreta”.

“Sunt entuziasmat ca revenim in casele oamenilor, de luni pana joi, de la orele 20.15 asa ca, va astept, pe Prima TV, sa vedeti ce v-am pregatit” ne spune Codrut Keghes alias Dezbracatu’.

De muzica se va ocupa DJ Robert Georgescu binecunoscut in cluburile din tara si care are la activ doua hituri pe piata muzicala din Romania – Beside You si Live your Life.

Cronica Carcotaşilor a debutat pe micul ecran in anul 2000, iar in cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune.
Cea mai longeviva emisiune de divertisment din Romania revine cu un nou sezon, din 7 martie, de luni pana joi, la orele 20:15, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod