Cristina Spătar, colaborare inedită alături de "Viorile Gemene"

Nu renunță la R&B, genul muzical care a consacrat-o, însă Cristinei Spătar îi plac provocările și a acceptat propunerea de a cânta și muzică de petrecere.

Ideea unei colaborări a venit în urmă câteva luni, din partea fraților Nicușor și Costi Cocoș, sau "Viorile Gemene", așa cum li se mai spune celor doi instrumentisti care alcătuiesc Taraful Frații Cocoș.
 
"I-am cunoscut pe frații Nicușor și Costi Cocoș in urmă cu câteva luni în cadrul unei emisiuni tv. Atunci a venit ideea unei colaborări, mi-au propus să abordăm acest gen muzical și, chiar am acceptat, pentru că sunt oameni profesioniști și talentați. De la începutul lunii aprilie, am început să repetăm în studio, iar rezultatul sper să placă publicului.

Aș vrea să menționez că nu renunt la R&B, și nici la muzica populară pe care o interpretez de câțiva ani, alături de maestrul Nicoale Botgros", a spus Cristina.

Încă de la începutul lunii, Cristina, alături de Taraful Frații Cocoș, a repetat în studio piese celebre ale acestui stil muzical, iar rezultatul este spectaculos.

"Vrem sa reluăm muzica din zona interbelică, folclorul românesc autentic, și să le readucem în atenția publicului. Ioana Radu, Fărâmiță Lambru, Gică Petrescu și Zavaidoc au fost și vor rămâne repere ale acestui gen muzical.

Cristina este o solistă talentată și ne bucurăm că a acceptat propunerea noastră", a spus Nicușor Cocoș.

Taraful Frații Cocoș are în componență țambal, acordeon, saxofon, clape, percuție, chitară și au colaborat cu artiști precum: Ionuț Dolănescu, Maria Ciobanu, Andra, Pepe, Maria Dragomiroiu sau Nicolae Botgros.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod