Cristina Spatar a marturisit la Constantin 60’: „Plangeam in continuu si imi doream sa mor”

Duminica, 29 noiembrie, in emisiunea Constantin 60’ este invitata Cristina Spatar. Artista ii dezvaluie lui Alexandru Constantin secretele din spatele celebritatii, dar si greutatile prin care a trecut de-a lungul vietii, de la ora 23:00, la Prima TV.
Cristina Spatar este din Onesti si este foarte mandra de originile ei. A crescut intr-o familie modesta, dar a avut parte de o educatie buna, pe care isi doreste sa le-o ofere si ea copiilor sai, Albert si Aida. Spune despre parintii ei ca au fost oameni cinstiti si muncitori, care puneau foarte mult pret pe familie.

S-au iubit foarte mult si ne-au oferit, mie si surorii mele, o educatie foarte buna. Mi-as dori sa-mi educ si eu copiii, asa cum am fost eu educata, cu modestie, bun simt si disponibilitate de a-i ajuta pe cei din jur”, povesteste Cristina Spatar, in emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV.


Artista a avut o copilarie frumoasa si o adolescenta la fel de frumoasa, pana in momentul in care mama ei s-a imbolnavit de cancer la colon. Cristina a suferit enorm si spune ca si-ar fi dorit sa moară ea in locul mamei sale.

Viata mi-a dat tot felul de necazuri. Cand s-a imbolnavit mama de cancer, a fost cumplit. Am avut trei ani de calvar. Nu-i doresc nimanui sa stea alaturi de un bolnav, cu atat mai putin sa fie bolnav. Plangeam in continuu, imi doream sa mor, pur si simplu. Nu vroiam sa o vad pe ea murind.
N-am suportat ideea asta. A fost foarte greu. M-a marcat foarte tare acea perioada
”, a marturisit artista.

Cum a trecut Cristina Spatar peste toate greutatile vietii si cum a fost perioada in care sotul ei a fost arestat, aflati urmarind Constantin 60’ duminica, 29 noiembrie, de la ora 23:00, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod