Cristina Cioran vine la Pro TV

Cristina Cioran se pregătește pentru viața la țară


"Sunt foarte încântată de proiectul <<Ferma Vedetelor>>, consider că este aventura vieții mele, de până acum. Îmi plac provocările, sunt foarte curajoasă și cred că această experiență îmi va schimba viața în bine. Voi înțelege și mă voi lovi de greutățile pe care le au cei care trăiesc la țară. Voi învăța să am grijă de animale și să construiesc o fermă. Poate la un moment dat voi dezvolta această experiență și cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viață”
, a mai spus Cristina Cioran pentru site-ul citat.

Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la țară și am aflat o grămadă de lucruri interesanteCristina Cioran
Pe durata show-ului, cei 12 fermieri se vor confrunta În fiecare zi cu provocări de ordin fizic și psihic.
Tăria de caracter, curajul, determinarea și munca în echipă sunt doar câteva dintre calitățile necesare pentru a ține echipa unită.

Mentorul Fermei nu îi va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui să le ducă la bun sfârșit pentru a câștiga bani sau alimente, informează radardemedia.ro.

Iulia Vântur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, îi va sfătui, încuraja și determina să finalizeze probele, dar le va da și ea sarcini care vor trebui îndeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii, anunță radar.
Emisiunea va fi transmisă din martie la Pro TV.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod