Cristi pe scena cu mana in ghips

Facebook Twitter Comenteaza
Cristi pe scena cu mana in ghips

Haiducii au concertat sambata, 12 iulie, la Munchen in unul dintre cele mai cunoscute cluburi de acolo. Nimic neobisnuit pana aici, insa surpriza serii a fost starea in care s-a gasit unul dintre cei trei haiduci, Cristi, care a aparut pe scena cu mana in ghips.

Artistul a fost victima unui accident in timpul unei intreceri cu ATV-ul care a avut loc pe teren accidentat.
 
Viteaz ca de obicei, haiducul nostru s-a luat la intrecere cu un prieten, pe un teren accidentat din imprejurimile Brasovului, iar spiritul sau competitiv l-a impins pe Cristi sa aleaga un traseu riscant, totul doar pentru a castiga intrecerea.


N-a fost nevoie decat de un damb, care a dezechilibrat ATV-ul suficient incat Cristi sa piarda controlul si sa isi dea seama ca cea mai buna sansa de a scapa dintr-un accident inevitabil, este sa se arunce din saua naravasului ATV. Asa ca artistul n-a stat pe ganduri si s-a aruncat de bunavoie de pe ATV-ul care s-a rostogolit cativa metrii mai incolo.

"Un haiduc adevarat isi respecta cuvantul intotdeauna. Angajamentele legate de concerte le vom respecta fara probleme, mai ales ca show-ul nostru este 100% live, prin urmare ne folosim de voci si nu de maini.
Imi pare rau doar ca nu voi avea doua maini disponibile pentru a ma bucura de frumoasele nemtoaice", ne-a declarat Cristi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod