Cristi Minculescu şi Iris cântă din nou împreună

Minculescu şi Iris vor concerta din nou împreună, pe 15 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, acest show făcând parte dintr-un turneu care va avea loc în 14 oraşe din România, dar şi la Chişinău.

Pe 15 octombrie, Cristi Minculescu şi Iris vor cânta la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar programul complet al turneului va fi anunţat în curând, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

"Abia aştept să vă salut pe fiecare în parte în turneul naţional pe care cei de la Sublime ni l-au propus şi sper că ideea lor vine în întâmpinarea dorinţei voastre. Voi aţi dorit asta şi ne puteţi vedea şi asculta «Din Nou împreună»! E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesionişti desăvârşiţi cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de Iris, ca pe o flacără întreţinută numai de voi! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun...

cântece mai vechi şi mai noi... şi recunoştinţa noastră, pentru că fără voi nu am putea exista! Vă mulţumim că veţi veni la concertul nostru!", a declarat Cristi Minculescu.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categoria de loc, fiind cuprins între 40 şi 120 de lei, informează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod