Cristi din Banat are un rival: El e noua senzaţie a internetului - VIDEO

Ticu-Mic Constantin este un "cântăreţ" de "muzică populară" care încearcă să devină mai cunoscut decât Cristi din Banat. Şi are şanse foarte mari, după ce videoclipurile lui au devenit virale. N-aţi văzut niciodată un amestec mai bizar de acorduri de muzică populară, engleză stâlcită şi gesturi care mimează o trăire mistică. Un lucru e cert: urmăriţi-l şi veţi râde cu lacrimi!

Melodia "Dirty Crucifix" are toate şansele să devină piatra de temelie a unui nou gen muzical, muzică populară în limba engleză, scrie Click!. Versurile sale se bazează pe experienţele contactului său cu biserica, mai bine spus cu preoţii. În 2009, Ticu-Mic Constantin era invitatul lui Dan Diaconescu, la OTV, spunând că este gay şi că a avut contacte sexuale cu preoţi, afirmaţii niciodată dovedite. "Ca şi copil întâlneşti un preot / care poate fi o bestie rea", "Poate ghida un mic copil / Dar apetitul său e sălbatic" sunt câteva dintre versurile piesei sale.

Un lucru e clar: pe lângă Ticu-Mic Constantin, Cristi din Banat pare chiar un artist.

Inspirată de povestea de succes al celui care pleacă de acasă pentru a se realiza printre străini, piesa "One boy from a little town" este cel mai bun antidepresiv. Veţi râde cu hohote, garantat!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod