Cristi Brancu, Paste cu zapada si sporturi acvatice

Simpaticul prezentator al Antenei Stars alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Cei trei au avut parte de sarbatori cu zapada, fiind si prima data cand Teddy, in varsta de trei ani si opt luni, s-a dat cu saniuta.

"Am avut sarbatori pascale cu activitati care mai de care mai diverse: ne-am dat cu saniuta, ne-am plimbat si am inotat in piscina Hotelului Orizont. Teddy ia lectii de inot si a facut mari progrese in sensul acesta, tocmai de aceea mare parte din zi am petrecut-o balacindu-ne ca baietii la piscina interioara. In ziua de Paste am asteptat cu sufletul la gura venirea Iepurasului care i-a adus lui Teddy cadourile mult asteptate.
Fiul meu si-a dorit chiar sa se costumeze in iepuras, iar noi ne-am bucurat alaturi de el de aceste momente deosebite", a marturisit Cristi Brancu.

"A fost primul Paste cu familia la munte"

Oana Turcu s-a rasfatat si ea in mica escapada de sarbatori, bucurandu-se de serviciile spa ale locatiei:
"Am facut masaje in fiecare zi si mi-am reincarcat bateriile atat in zona de spa, cat si la piscina. Sarbatorile sunt momente pe care trebuie sa le petrecem in familie si nimic nu este mai placut decat sa vezi fericirea pe chipurile oamenilor dragi.
Dupa postul pe care l-am tinut atat eu, cat si Cristi, ne-am bucurat de un festin culinar cu bucate traditionale precum: mielul, drobul sau pasca. Am fost pentru prima data de Paste la munte impreuna cu sotul, fiul si parintii mei, dar cu siguranta nu va fi si ultima, avand in vedere ca Hotelul Orizont este destinatia perfecta de sarbatori", a adaugat Oana Turcu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod