CRISS CIOBANASU A PRIMIT INELUL DE LOGODNA

De ziua ei de nastere, Criss Ciobanasu din LaLa Band a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Vlad Gherman, alaturi de care formeaza trupa ONE.
La doi ani si jumatate de cand sunt impreuna, Vlad si-a luat inima in dinti si i-a oferit iubitei lui un inel de logodna de la Coriolan chiar in ziua in care artista a implinit 18 ani: “Criss a aparut in viata mea atunci cand aveam cel mai mult nevoie de ea. Acum, dupa 2 ani si jumatate, am simtit ca trebuie sa duc relatia la urmatorul nivel. Bineinteles, in stil propriu. Am cautat pe cateva site-uri inele de logodna si am gasit un site care m-a fascinat! www.coriolan.ro . Am gasit la Coriolan o multime de inele de logodna care ma tentau vizual asa ca am dat o fuga pana la magazin ca sa ma lamuresc.
Cand am ajuns acolo m-a cuprins o emotie atat de mare ca si cum ma duceam la vreun examen! Pur si simplu mi-au trecut tot felul de ganduri si emotii care m-au coplesit!”
, povesteste Vlad.

Vlad a ales sa-i daruiasca inelul intr-un cadru romantic, pe versurile piesei “I Wanna Grow Old with You”: “Am intrebat-o daca nu i se pare ca prenumele ei se potriveste mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am intrebat-o daca vrea sa fie sotia mea si dupa ce si-a stapanit cu greu lacrimile a zis DAAA!!!!!”, spune Vlad.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod