Cripta lui Elvis Presley, scoasă la vânzare

Cripta în care a fost înmormântat starul rock'n roll va fi scoasă la vânzare în cadrul unei licitaţii, ce va fi organizată la Los Angeles la sfârşitul lunii iunie.
Cripta în care a fost înmormântat starul rock'n roll va fi scoasă la vânzare în cadrul unei licitaţii, ce va fi organizată la Los Angeles la sfârşitul lunii iunie.

Fanii cântăreţului american vor avea astfel posibilitatea de a achiziţiona cripta privată în care artistul a fost înmormântat iniţial, imediat după moarte, în 1977, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Sicriul cu trupul lui Elvis Presley a rămas în cimitirul Forest Hill din Memphis pentru aproximativ două luni, înainte de a fi transferat şi înhumat pe terenul celebrei ferme Graceland, pe care artistul o deţinea în statul Tennessee.

Cripta din cimitirul Forest Hill va avea un preţ de pornire de 100.000 de dolari şi va include o inscripţie memorială.
Persoana care o va cumpăra va avea posibilitatea de a folosi şi capela cimitirului, gratis, pentru o slujbă religioasă, informează site-ul citat de Mediafax.

Mama lui Elvis Presley, Gladys - care a murit în 1958 - a fost înmormântată în acelaşi monument funerar, iar trupul ei a fost mutat tot la Graceland. Cripta originală a rămas goală de atunci.

Licitaţia, organizată de casa Darren Julien cu titlul "Music Icons Auctions", va avea loc la Los Angeles, pe 23 iunie.

Elvis Presley este artistul care a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard).
De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme. Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod