Courtney Love s-a îmbătat și a fost dată afară de la o petrecere

Văduva rockerului Kurt Cobain a fost dată afară de la o petrecere organizată de trupa Guns N’ Roses după concertul susţinut de trupa californiană la Festivalul Coachela, weekendul trecut, deoarece se afla în stare avansată de ebrietate, informează site-ul consequenceofsound.net, citat de News.ro.
Courtney Love s-a prezentat la petrecerea organizată de Guns N’ Roses în noaptea de sâmbătă spre duminică.

”A mers la Neon Carnival şi a fost dată afară, pentru că era prea beată în zona VIP”, a dezvăluit o sursă citată de Page Six. ”Literalmente, cădea pe jos. Apoi, a devenit prea dezorientată. În cele din urmă, a fost dată afară, deoarece nu era deloc coerentă”, a adăugat o altă sursă.

Carnavalul Neon este organizat în fiecare an pe pista unui aeroport californian, după primul weekend al Festivalului Coachela.
La evenimentul din acest an au participat numeroase vedete, precum Leonardo DiCaprio, Rihanna şi Kesha.

Courtney Love, născută pe 9 iulie 1964, la San Francisco, este o artistă rock şi actriţă americană. A fost căsătorită cu solistul trupei grunge Nirvana, Kurt Cobain. Fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut în 1992. O fire rebelă, provocatoare şi nonconformistă, Courtney Love a fost descrisă de revista Rolling Stone drept cea mai controversată prezenţă feminină din istoria rockului alternativ, notează News.ro.

În 1986 Courtney Love a debutat ca actriţă în ”Sid and Nancy”, un film în regia lui Alex Cox, ce îl avea în rolul principal pe Sid Vicious, basistul trupei Sex Pistols.
În 1989 şi-a înfiinţat propria trupă de rock alternativ, Hole, care s-a destrămat după lansarea celui de al treilea album, ”Celebrity Skin”, în 1998. De-a lungul anilor a continuat să joace în filme, cel mai memorabil fiind Althea Leasure Flynt din spectaculosul lungmetraj ”Scandalul Larry Flynt/ The People vs. Larry Flynt” (1996), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur. În 2004, Courtney Love a revenit pe piaţa muzicală, în calitate de artist solo, cu albumul ”America’s Sweetheart”, iar în 2010 a reînfiinţat trupa Hole, într-o nouă componenţă, alături de care a lansat albumul ”Nobody's Daughter”.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod