Courteney Cox se teme de batranete

28 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Courteney Cox se teme de batranete

Actritei Courteney Cox, in varsta de 44 de ani, ii este teama sa imbatraneasca. Vedeta serialului de succes "Prietenii tai" a recunoscut faptul ca a apelat la injectiile cu Botox, de cand s-a mutat in Los Angeles, si asta deoarece presiunea de a se mentine frumoasa si in forma este foarte mare.

Cox a declarat: "Niciodata nu am vazut atatia oameni frumosi la un loc, asa cum exista in acest oras. Pot sa va spun din proprie experienta ca presiunea este foarte mare.".

Din acelasi motiv, actrita refuza sa mai iasa din casa in timpul zilei - teama ca razele soarelui ii afecteaza tenul, provocandu-i riduri, a panicat-o si mai rau pe Courteney.
Vedeta a continuat: "Am constatat pe propria piele ca este mai bine sa ies din casa pe inserat, pentru ca, indiferent cat de mult m-as proteja, daca ma bate prea mult soarele, ma umplu de riduri. Iar in Los Angeles, acesta este un lucru foarte grav.".

Aparitia ridurilor reprezinta un semn de mare ingrijorare pentru Courteney Cox, de vreme ce vedeta a observat ca pana si reprezentantii sexului opus isi pierd interesul in ceea ce o priveste: "Nu imi vine sa cred ca nu mai sunt considerata o persoana foarte tanara si ca barbatii ma gasesc mai putin atragatoare.".

Cox a adaugat: "Cred ca noi, femeile, ar trebui sa fim foarte deschise si sa ne impartasim toate micile secrete despre cum sa aratam cat mai bine.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod