Cotabiţă rămâne în stare gravă: "Organele vitale i-ar putea ceda pe rând"

Cântăreţul se află de aproape o lună internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde este menţinut în comă indusă. Deşi se părea că starea lui se ameliorează, o sursă medicală citată de Libertatea spune că pacientul încă este în pericol.
Vestea că Gabriel Cotabiţă a răspuns la stimuli şi că respirat pentru câteva secunde fără ajutorul aparatelor medicale a dat multe speranţe familiei şi admiratorilor. Cu toate acestea, au trecut mai bine de patru săptămâni şi pacientul se află în continuare în comă, relatează ziarul citat.

"Timpul se scurge în defavoarea lui. Organele vitale i-ar putea ceda pe rând. Au fost atinşi centri importanţi din creier şi care nu se mai pot reface niciodată. Faptul că nu-şi revine este cât se poate de îngrijorător.
Organismul este hrănit artificial, iar medicii îl monitorizează permanent"
, a declarat sursa citată de Libertatea.

"La fel de periculoase sunt acum şi leziunile de decubit, iar personalul medical are grijă să nu se formeze escare. A slăbit mult. Nicidecum 20 kg, aşa cum s-a vehiculat, dar a pierdut în greutate. Aşa se întâmplă cu orice pacient aflat în starea asta", a mai spus pentru ziarul menţionat sursa medicală din spital.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod