Costel Busuioc, in pregatiri pentru concertul de la Sala Palatului

Facebook Twitter Comenteaza
Costel Busuioc, in pregatiri pentru concertul de la Sala Palatului

Pregatirile pentru concertul lui Costel Busuioc, din 29 iunie, ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, sunt tratate cu interes de catre organizatori.

Pepino Popescu, organizatorul evenimentului, anunta ca Orchestra Simfonica Bucuresti, condusa de maestrul Marius Hristescu, va incepe repetitiile de saptamana viitoare.

Costel Busuioc va sosi in tara la sfarsitul acestei saptamana, cand isi va lansa si albumul de debut. Interpretul a aflat de reactia pozitiva a publicului din Romania si a marturisit ca nu se astepta ca romanii sa-si doreasca atat de mult sa-l auda cantand.

In urma cu trei luni, romanii si-au indreptat atentia catre vocea fermecatoare a unui om simplu, care a ales drumul straintatii, emigrand, pentru a-si putea sprijini financiar familia.

Costel Busuioc a obtinut performante, participand la un important concurs muzical, fara ca talentul sau sa treaca prin cativa ani de slefuire, asistata de mari maestri ai operei.

Preturile biletelor pentru concertul lui Costel Busuioc, difera in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

  • Cat.
    I  - 300 lei
  • Cat. II - 200 lei
  • Cat. III - 150 lei
  • Cat. IV - 100 lei
  • Cat. V  - 70 lei

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, et.2, in magazinele Carrefour si Germanos, sau se pot face rezervari online pe www.eventim.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod