Cornel Patrichi, despre "Dansez pentru tine": "Această emisiune e o latrină!"

Decizia postului Pro TV de a-l scoate în ultimul moment pe Wilmark din juriul emisiunii "Dansez pentru tine" a fost comentată dur de coregraful Cornel Patrichi. El a avut parte de aceeași experiență, astfel că opinia sa a fost foarte critică.
Cornel Patrichi și-a spus fără rezerve părerea despre acest subiect: "Wilmark a participat la acea emisiune pentru a ajuta o fetiţă de 6-7 ani. Prezenţa lui nu a fost plătită şi nici discutată pe baza unui contract, aşa că... Oricum, ştiţi ce înseamnă o latrină? Această emisiune este o latrină! L-au dat afară pe Wilmark vineri, iar vineri seară, asta (n.r. Elwira Petre) era îmbrăcată deja de gală şi aşezată în juriu. A fost o chestie premeditată!", a declarat Patrichi pentru ziarul Ring.

"Totul a fost premeditat.
Faza cu Wilmark că a apărut la Kalad D, unde a mers să ajute un copil amărât, nu a fost decât un pretext pentru a-i face loc necestei lui Mihai Petre. Nu cred că soţia lui era acolo întâmplător şi că ea a fost la îndemâna producătorilor, să-l înlocuiască pe Wilmark în ultimul moment. Greu de crezut că în nici două ore, de când Wilmark a fost anunţat că e concediat, madamme Elwira a fost machiată, coafată şi îmbrăcată de gală, bună de dat pe post. Toate acestea ar dura mai mult, nu doar câteva clipe"
, a mai spus Cornel Patrichi. 

Fostul coleg al lui Wilmark consideră însă că Wilmark se poate considera norocos: "El a aflat motivul pentru care a fost concediat.
Eu nici acum nu ştiu de ce m-au dat afară!"
.
 
Pro TV a renunțat la Wilmark vineri seară, cu doar o oră înaintea începerii noului sezon al emisiunii și a anunțat schimbarea printr-un comunicat sec: "Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea <<Dansez pentru tine>> din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulțumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane", au precizat reprezentanţii postului.
 
 

În locul lui Wilmark a fost cooptată în juriu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre. 

Cu o săptămână înainte, dansatorul columbian a participat la emisiunea "Roata Norocului", de la Kanal D.
El a fost concurent la emisiunea prezentată de Liviu Vârciu şi i-a dat lecţii de dans Anei Maria Barnoschi.
 
 
 

Cornel Patrichi a avut parte de o experiență asemănătoare, el fiind scos din juriul emisiunii, după 12 sezoane. În octombrie 2012, coregraful a fost înlocuit pe ultima sută de metri cu Edi Stancu. Surse din culisele emisiunii susţineau că Mihai Petre ar fi tras sforile pentru ca acest lucru să se întâmple, notează Libertatea. Patrichi a fost susţinut atunci de Wilmark şi de Emilia Popescu.


Foto: Mediafax



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod