Cornel Ilie a renunţat la facultate pentru muzică

Liderul trupei Vunk: “Am hotărât să dau totul pentru muzică!”

Când era student în anul III la Facultatea de Imagine de Film şi Tv şi totodată inginer de sunet la una dintre televiziunile importante din România, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a decis să renunţe şi la facultate şi la slujbă pentru a urma singurul drum care consideră că-l reprezintă – muzica.


“Deşi iubeam să fac muzică, am fost nevoit să o las deoparte o perioadă pentru a lucra, pentru a face o facultate. A fost o zi în care am ieşit în timpul unui curs de la facultate şi nu m-am mai întors niciodată acolo. A urmat repede şi ziua în care mi-am dat demisia de la serviciu.

Mi-am scris în minte cu litere foarte mari ‘Cât dai, atât primeşti înapoi’. Şi am hotărât să dau totul pentru muzică. Câteva luni mai târziu deveneam prima formaţie românească care deschidea postul muzical ‘AtomicTV’ cu clipul piesei ‘Independent’ şi imediat înregistrăm primul album. De atunci trăiesc doar din şi prin muzică. Ce îmi doresc este că modelul meu să fiu eu, cel pe care să-l văd aşa cum vreau eu mereu în oglindă”, mărturiseşte liderul trupei Vunk.
Cornel Ilie a explicat astfel cu un exemplu din propria viaţă ce înseamnă conceptul concertului Vunk “Un Nou Univers” – “E timpul să te întorci.
La tine”: “Eu cred că cei care vin după noi ne-ar aprecia mai mult dacă ar şti că am luptat pentru visele noastre, ne-ar admira mai tare dacă ar afla că, la un moment dat, am renunţat la o viaţă împrumutată şi ne-am creat-o singuri pe a noastră. Suntem oameni inventivi, buni, veseli, inteligenţi. Ne mai trebuie puţin curaj, speranţă şi înţelepciune.”


Pentru cele câteva mii de oameni care vor fi prezenţi pe 7 octombrie la Sala Palatului, “Un Nou Univers” va deschide o poartă spre un show revoluţionar, dar îi va pune şi faţă în faţă cu ei înşişi.

“Concertul este acea ‘hrană’ care să îţi dea puterea, bucuria şi curajul să ai încredere în tine, în ceea ce îţi doreşti din tot sufletul să faci şi crezi că nu mai este timp pentru asta. Cele două ore de spectacol sunt ‘combustibilul’ pentru drumul pe care îl începi a doua zi sau îl continui. Niciodată nu este prea târziu să te întorci la tine. Pentru câteva mii de oameni, momentul acela va fi 7 octombrie”, spune Cornel Ilie.


Deja peste 1500 de fani ai trupei Vunk s-au dovedit nerăbdători să păşească într-Un Nou Univers şi au profitat de ocazia de a-şi achiziţiona bilete pentru concertul din 7 octombrie la un preţ preferenţial.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, prietenii muzicii Vunk mai pot cumpăra bilete cu o reducere cu 20%. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poştei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga ţară şi online pe www.iabilet.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod