Corina oferă exemple de cupluri interrasiale inspiraționale: Cabral și Andreea Ibacka, unul din acestea

Odată cu lansarea noului său videoclip, Neprevăzut, primul din România despre o iubire interrasială, Corina promovează ideea că dragostea este universală și nu ține cont de nicio preconcepție legată de rasă sau culoarea pielii.

Artista oferă astfel și câteva exemple de povești de dragoste din showbiz-ul românesc și internațional ce au ca protagoniști parteneri de rase diferite. Din România, Corina îi oferă ca exemplu pe Cabral și pe Andreea Ibacka, despre care spune că sunt „atât de simpatici, atât de frumoși, atât de talentați, atât de îndrăgostiți!”. Din showbiz-ul internațional, artista a adus în discuție două cupluri celebre: Seal și Heidi Klum, cei care au fost căsătoriți timp de mulți ani, și Kanye West și Kim Kardashian.

Despre aceștia solista spune că „povestea lor este sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi”.

În noul ei videoclip „Neprevăzut”, care a ajuns deja la 1 milion de vizualizări, Corina apare pentru prima dată în ipostaze tandre alături de un alt bărbat și joacă rolul unei femei îndrăgostite de un tânăr chipeș de culoare, personaj interpretat de Patris Ege. "Piesa <Neprevăzut> spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate.

Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem și nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca arta. O forță ce vine în viața noastră, fără să țină cont de reguli, așteptări și limitări. Dragostea, ca și arta, trebuie sa fie liberă”, declară cântăreața.

Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăți, care te arată cu degetul dacă iubești o persoana ce are altă culoare a pielii decât a ta sau dacă iubești o persoană de același sex.

Nimeni nu e născut rasist! Ura rasială este indusă de societate. Sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni și mai toleranți”, adaugă artista. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod