Corina lanseaza pe piata "Gimme your love"

Facebook Twitter Comenteaza
Corina lanseaza pe piata

Dupa mai bine de 5 ani de la lansarea sa pe piata muzicala, Corina se pregateste sa lanseze "Gimme your love", cel de-al patrulea album din cariera sa muzicala.

"Gimme Your Love", este un material discografic produs si inregistrat integral in Germania, intr-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul muzical Fun Factory.

Albumul contine 10 piese pop-dance destinate si pietei internationale, unele dintre ele avand influente orientale ("Boy, You Make Me High", "I Like It Like That", "Am I That"), dar si piesa slow "Tears", primul single promovat de pe acest album.

Cea de-a doua melodie promovata este "Gimme your love", piesa ce da si titlul albumului. Tot materialul discografic contine melodii avangardiste pentru muzica autohtona si ascultat integral, are o tenta erotica destul de bine conturata.

"Gimme your love" se va gasi in magazinele de specialitate la sfarsitul lunii iulie, iar piesele de pe album vor putea fi cumparate si de pe site-ul www.mediapromusic.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod