Corina lanseaza „Neprevazut”, primul clip din Romania despre o iubire interrasiala

Cu doar cateva zile inainte de Valentine’s Day, Corina lanseaza „Neprevazut”, primul videoclip din Romania despre o iubire interrasiala. Mesajul transmis de noua piesa a artistei subliniaza ca dragostea este universala si ca nu tine cont de nicio preconceptie legata de rasa sau culoarea pielii.

In „Neprevazut”, Corina apare pentru prima data in ipostaze tandre alaturi de un alt barbat si joaca rolul unei femei indragostite de un tanar chipes de culoare, personaj interpretat de Patris Ege.

“Piesa <Neprevazut> spune in imagini o poveste de iubire neconventionala, ce nu tine cont de normele impuse de societate. Cred ca dragostea nu este ceva ce ne propunem si nu o putem controla. Dragostea este intocmai ca arta. O forta ce vine in viata noastra, fara sa tina cont de reguli, asteptari si limitari. Dragostea, ca si arta, trebuie sa fie libera”, declara cantareata.

Filmarile videoclipului au avut loc in urma cu doua saptamani intr-o superba vila Art Deco din Bucuresti, care i-a apartinut consoartei Regelui Carol al II-lea la inceputul anilor 1930.

Regia este semnata de Florin Botea, conceptul clipului apartine Antz, iar piesa este compusa de Randi, Famous Production. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea si poezia speciala a lui Debbie Harry, solista trupei Blondy, un veritabil punk icon.

“Cred in mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariata ca in anul 2016 traim inca intr-o lume plina de prejudecati, care te arata cu degetul daca iubesti o persoana ce are alta culoare a pielii decat a ta sau daca iubesti o persoana de acelasi sex. Nimeni nu e nascut rasist! Ura rasiala este indusa de societate. Sunt convinsa ca iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie sa ne faca mai buni si mai toleranti”, declara artista. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod