Corina Chiriac, Iuliana Tudor, Florentina Fantanaru si Galyna au premeiat 20 de femei de afaceri aflate la inceput de drum

Emoții și bucurie – aseară, 20 de femei de afaceri la început de drum au fost premiate în cadrul Galei Femeia anului în afaceri, reper al proiectului "Respect si sanse egale pentru femei" cofinantat de Fondul Social European, organizată de Fundația Estuar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 6 din Capitală, împreună cu Fundația Prețuiește Viața, Opportunity Associatesc România și IMA Group.
 
Noile antreprenoare, care provin din București, Cluj, Giurgiu și Ploiești, au primit premiile din partea unor persoane publice precum doamna Corina Chiriac, Florentina Fântânaru, Iuliana Tudor, Dr.

Dana Miricioiu, Ramona Chirilă Lohan, Galyna Pânzari, Daniela Palade, Nicoleta Nicolae sau Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Premiantele sunt câștigătoarele concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului Respect și Șanse egale pentru afaceri, care a oferit 20 de premii a câte 15000 de lei pentru dezvoltarea ideilor noilor antreprenoare, printre care mici ferme de porci, firme de organizare de evenimente, magazine online, crearea de bijuterii unicat sau florării. In finalul serii, Marian Vasilescu a sustinut un recital.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod