Corina Caragea nu dă o avere pe haine

Deşi îi place să fie mereu în pas cu moda, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a mărturisit că nicio rochie nu i-a plăcut atât de mult încât să dea toţi banii pe ea.
"Îmi cumpăr hainele de care am nevoie, nu am acest moft – al shoppingului. Am haine de calitate şi care mi se potrivesc, nu ma interesează eticheta (pe care o şi tai întotdeauna), ci calitatea. Iar în privinta banilor, îi dau pe vacanţe, acesta este moftul meu. Nu a reuşit vreo rochie să îmi ia minţile până acum", a declarat Corina Caragea pentru ziarul Ring.

"Sunt unele creaţii care îmi plac, însă doar în poze. Nu am o lista de preferinţe pentru că nu imi foloseşte la nimic.
Hainele avangardiste nu sunt pentru mine, eu sunt conservatoare şi consider că dacă merg pe cartea simplităţiii nu am cum să dau greş. Moda este trecătoare, stilul rămâne. Iau din moda numai ceea ce mi se potriveşte, nu îi devin sclavă. Nici nu imi place să ies în evidenţă cu hainele de pe mine sau să fiu trend setter. Sunt destui alţii"
, a mai spus ştirista.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod