Corina canta impreuna cu Lumidee

Facebook Twitter Comenteaza
Corina canta impreuna cu Lumidee

Bijuterii, toalete extravagante, lanturi, catuse, miscari lascive, atmosfera fierbinte, sunt doar cateva ingrediente alese de regizorul Marian Crisan pentru videoclipul piesei "Let go", cel mai nou sigle al Corinei. Si pentru ca artista vrea sa surprinda publicul la fiecare aparitie, de aceasta data Corina a ales o colaborare cu nimeni alta decat Lumidee, artista americana de origine portoricana.

Filmarile pentru videoclipul piesei "Let go" au avut loc saptamana trecuta intr-un club bucurestean si au durat mai mult de 16 ore, timp in care Corina a schimbat 4 outfituri, iar Lumidee 3 tinute, una mai extravaganta ca cealalta.

"Sunt foarte entuziasmata si bucuroasa ca am reusit sa fac o colaborare cu un nume de top 10 american, ca dupa feat-ul pe care l-a avut cu Busta Rhymes si Shaggy, Lumidee m-a ales pe mine pentru colaborarea la noul single 'Let go'.
Este o experienta la care visez de foarte mult timp si sunt fericita ca am reusit. Lumidee este o artista de forta, foarte senzuala si cu energie fantastica. Ea m-a inspirat si chiar daca sunt insarcinata in luna a 6-a, am gasit resurse pentru a inventa un personaj pe care nu l-as fi putut intelege sau imagina acum ceva vreme, si anume funkdiva", povesteste incantata Corina.

Corina a  sustinut in permanenta ca adora provocarile si ca nu ii place sa fie incadrata in sabloane. Asa se explica faptul ca a promovat mereu, la fiecare nou videoclip, si cate o noua imagine. Niciuna dintre atitudini nu a fost insa adoptata doar de pentru a face o schimbare de dragul...
schimbarii, ci totul a fost facut in deplina concordanta cu mesajul pieselor pe care le interpreta. Este o premiera in Romania ca o vedeta insarcinata in luna a 6-a sa faca un videoclip, iar pentru acest videoclip si aceasta colaborare deosebita, Corina a adoptat, pe langa o atitudine extrem de sexi, si un styling potrivit cu aceasta, care sa completeze de minune mesajul piesei "Let go".

"Am invatat de la showbizz-ul de peste ocean, creatori de vedete mondiale, ca singura reteta sigura pentru succes este reinventarea. De fiecare data, la fiecare clip, mie imi place sa aduc ceva nou, sa fiu alta si am incredere ca 'Let Go' va ajunge repede in topurile internationale", a declarat artista.

Alaturi de Corina si Lumidee, care joaca rolul unor dive pline de sex appeal si pun pe jar un club intreg, in videoclip apare si topmodelul international Vali Cosa, cel mai bine cotat fotomodel roman peste hotare, care interpreteaza rolul iubitului Corinei.
Coregrafia zecilor de dansatori prezenti pe platourile de filmare a fost asigurata de catre Tonkins, un coregraf de culoare, care a stiut sa imbine de minune, in dans, energia cu miscarile fierbinti.

Colaborarea dintre cele doua artiste a inceput acum cateva saptamani, cand un prieten comun al celor doua artiste le-a facut legatura; Lumidee a ascultat piesa, i-a placut si a fost de acord sa faca acest featuring alaturi de Corina.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod