Corina a luat lecții de actorie pentru noul clip!

Pentru “Neprevăzut”, cel mai nou clip din carieră, Corina a luat ore de actorie vreme de două săptămâni.

Cântăreața intră joacă rolul unei tinere care s-a îndrăgostit de un băiat de culoare. Mesajul transmis de noua piesă a artistei subliniază că dragostea este universală și că nu ține cont de nicio preconcepție legată de rasă sau de culoarea pielii.

“Pentru acest clip m-am pregătit cu două săptămâni înainte alături de o profesoară de actorie. A fost pentru prima dată când am filmat scene romantice alături de un alt bărbat și nu a fost cel mai ușor lucru. Este dificil să fii actor, să te detașezi complet de ceea ce ești în viața de zi cu zi, să uiți de tot ceea ce ai acasă, să dai viață unui nou personaj și să trăiești povestea lui.

A fost o veritabilă provocare și sunt fericită că fanilor mei le place povestea”, povestește Corina.

Noul videoclip al artistei, „Neprevăzut”, a fost lansat marți, și a primit un val neașteptat de aprecieri din parte fanilor. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea și poezia specială a lui Debbie Harry, solista trupei Blondy, un veritabil punk icon.

Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăți, care te arată cu degetul dacă iubești o persoană ce are altă culoare a pielii decât a ta sau dacă iubești o persoană de același sex.

Nimeni nu e născut rasist! Ura rasială este indusă de societate. Sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni și mai toleranți”, declară artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod