Corina a făcut revoluție feministă la Media Music Awards! Cel mai controversat show al serii!

Corina a fost Prințesa Războinică la ediția din acest an a Media Music Awards. Artista a avut cea mai excentrică apariție din cadrul evenimentului, ce a adus aminte de blockbusterul de anul acesta, Mad Max.

Corina a impresionat apărând pe Green Carpet într-o rochie serie limitată, creație Anne Sofie Madsen, completată cu piercing, cercei și cizme Givenchy. Look-ul de razboinică urbană cool nu putea fi complet fără un machiaj original, cu peste 300 de perle aplicate manual.

“De coafură s-a ocupat Sorin Stratulat, iar Alexandru Abagiu a realizat machiajul elaborat,  aplicând peste 300 de perle pe față și pe păr. Totul a durat aproape 5 ore”, declară Corina. Artista și-a făcut apariția pe covorul verde însoțită de dansatoarele manga dar și de Dorian Popa, alături de care Corina a colaborat toamna trecută la piesa “Nimeni altcineva”.

Show-ul live al Corinei a fost unul sălbatic, artista declanșând o revoluție feministă pe scena de la Sibiu.

“Conceptul show-ului meu a fost acela de o prințesă neînfricată, venită dintr-o altă lume, în care haosul este cuvântul de ordine. Alături de dansatoarele mele, luptatoare manga, am pornit o luptă menită să arate că femeile, dacă sunt unite, sunt de neînvins. Acesta este și mesajul noii mele piese, “Fete din Balcani”, care promovează ideea de girl power. Sunt o feministă convinsă și sper să trăim în curând momentul în care vom avea și o femeie Președinte”, declara Corina.

La ediția din acest an a Media Music Awards, desfășurată joi seara la Sibiu, au luat parte pste 40 de artiști, cei mai difuzați la radio și pe televiziunile muzicale în ultimul an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod