Cori Grămescu te ajută să-ți menții silueta în vacanță

Renumita antrenoare de fitness care a ajutat peste 7.000 de femei să slăbească oferă câteva sfaturi care, odata urmate, ajută ca în concediu să nu acumulăm kilograme în plus și să ne păstrăm silueta în limite normale.
Renumita antrenoare de fitness care a ajutat peste 7.000 de femei să slăbească oferă câteva sfaturi care, odata urmate, ajută ca în concediu să nu acumulăm kilograme în plus și să ne păstrăm silueta în limite normale.

Când auzi concediu, spui mare, soare, cocktailuri,  gustări inutile, dar atât de tentante, spui all-inclusive. Te gândești să te miști cât mai puțin, să zaci la soare toată ziua și, dacă se poate, pe faleză să existe o bandă rulantă, ca să nu te miști prea mult.
Greșit! Dacă pleci 10 zile în vacanță, faci excese alimentare și uiți să te mai miști, șansele sunt să te întorci din concediu cu 2-3 kg în plus.

Iată cum poți avea grijă de silueta ta, prin mișcare, bucurându-te în același timp de vacanță!

Power walking

Dimineața, pe stomacul gol, înainte de micul dejun, fă power walking pe faleză. Mergi 15-20 de minute în pas alert și apoi încă 10 minute pe malul mării, cu picioarele prin apă. Îți va stimula circulația sângelui și vei profita de aerosolii de dimineață.
Poți, de asemenea, să închei ziua cu o plimbare de o oră, în pas mai lent, dar constant.
După o zi de plajă, soare și agitație, plimbarea de seară este cel mai bun somnifer.

Aqua-gym

Unele hoteluri oranizează clase speciale de aqua gym. Sunt foarte distractive și eficiente! Dacă ai ocazia să participi măcar o dată pe zi, nu sta pe gânduri! În cazul în care îți place să lucrezi după propriul ritm sau nu te-ai trezit la vreme ca să participi la ora de grup, poți să încerci să faci câteva mișcări de una singură, sau măcar să înoți câteva lungimi de bazin fără oprire.

Este un cardio foarte bun și îți modelează corpul ca nici un alt sport.

Sport în camera de hotel

Dacă nu îți place să te antrenezi în aer liber sau vrei să ai o anumită intimitate când faci sport, poți să lucrezi chiar în camera de hotel după DVD-ul Lady Fit Home Edition! Acesta conține exerciții de tonifiere pe care le pot executa toate categoriile de cliente: de la începătoare la avansate.
Antrenamentul durează 53 de minute și este foarte eficient! Trebuie doar să ai la tine laptopul și, bineînțeles, DVD-ul.

Cori Grămescu este cel mai renumit instructor de fitness feminin din România, specialistul care, mulțumită experienței și certificărilor internaționale, este printre puținii întemeiați să ofere sfaturi de fitness și dietă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod