Cori Grămescu şi Denisa Nechifor au făcut pilates în faţa mamei lui Adrian Cristea

24 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu şi Denisa Nechifor au făcut pilates în faţa mamei lui Adrian Cristea

Cori Grămescu le-a oferit ieşenilor în acest weekend sesiuni demonstrative de Ultimate Pilates, metoda de fitness pe care a lansat-o luna trecută.

Renumitul instructor de fitness a participat la Convenţia Internaţională de Pilates, alături de antrenori din cinci ţări străine, pentru ca apoi sa desfăşoare propriul eveniment de fitness in Iulius Mall din Iasi.

Timp de două ore, Cori Grămescu a răspuns întrebărilor publicului despre cele mai recomandate diete şi exerciţii fizice pentru un stil de viaţă sănătos şi a dat startul unei sesiuni demonstrative de Ultimate Pilates.

În timpul demonstraţiilor, Cori a avut-o alături pe Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea si mama fetiţei acestuia.

Împreună au urmat tehnicile inventate de Cori Grămescu pentru arderea grăsimilor şi modelarea trupului în timp record.

Denisa a dat sfaturi femeilor însărcinate despre paşii ce trebuie urmaţi pentru a reveni în formă maximă imediat după naştere, ştiut fiind faptul că Denisa a afişat o siluetă de invidiat la foarte scurt timp după aducerea pe lume a fetiţei Rania Adriana.
În public, în primele rânduri s-a aflat şi mama fotbalistului Adrian Cristea care s-a declarat impresionată de modul în care tinerele urmează în stil de viaţă energic şi sănătos.
Nu a lipsit de la eveniment nici mama Denisei Nechifor, cele două femei înţelegîndu-se de minune, împărţindu-şi în mod egal atributiile de bunici. 

Prezentă la evenimentul din Iulius Mall a fost şi fetiţa de patru ani a lui Adrian Cristea care a imprietenit cu Cori Grămescu şi s-a arătat doritoare să facă şi ea aerobic în cadrul evenimentelor viitoare din Iulius Mall.

“Suntem încântaţi că binecunoscuta Cori Grămescu a ales să împărtăşească vizitatorilor Iulius Mall Iaşi din secretele noii metode Ultimate Pilates, prin care promovează un stil de viaţă frumos şi sănătos.
Mall-urile Iulius sunt mereu aproape de clienţi, oferindu-le nu doar shopping de calitate ci şi momente unice pentru întreaga familie, iar un astfel de eveniment a fost binevenit, în special, pentru cei care iubesc sportul, indiferent de vârstă”,
declară Simona Teodorescu, reprezentantul Iulius Mall.
Iulius Group este cel mai mare dezvoltător autohton de centre comerciale de tip mall. Portofoliul companiei cuprinde: Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, Iulius Mall Suceava sş ansamblul multifuncţional Palas Iasi.

Conceptul Ultimate Pilates promite rezultate uimitoare într-un timp foarte scurt - talia oricărei femei se micşorează cu minimum 3 cm în trei săptămâni.

Noua disciplină urmează a fi prezentată în această toamnă şi la târguri de fitness din Marea Britanie şi Statele Unite, urmând a fi evaluată de marile lanţuri de fitness de peste Ocean, frecventate de vedete precum Jennifer Aniston, Madonna, Jennifer Garner, Liv Tyler, Ellen Pompeo, Rachel Weisz si Jennifer Lopez.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod