Cori Grămescu a slăbit-o pe Roxana Ionescu cu Ultimate Pilates

13 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu a slăbit-o pe Roxana Ionescu cu Ultimate Pilates

Roxana Ionescu a ajuns la o formă fizică de invidiat graţie sesiunilor de Ultimate Pilates, metodă inventată de Cori Grămescu. Celebrul instructor de fitness  a ajutat-o pe Roxana să slăbească într-un mod sănătos, fără a se înfometa sau a renunţa la stilul alimentar tradiţional, preferat de vedetă.

Roxana Ionescu se numără printre primele vedete care au urmat Ultimate Pilates, înainte ca această metodă de fitness, prima inventată de un roman, să fie oficial lansată pe piaţă.

Conştiincioasă din fire, aceasta a urmat cu stricteţe sfaturile lui Cori şi, în urma unui modul echilibrat de Ultimate Pilates şi altor antrenamente, alternate cu o dietă pe care tot Cori a recomandat-o.


„Roxana a mers la sala Lady Fit, la Ultimate Pilates şi BodyWorship regulat şi uneori a participat la ore de Step Aerobic şi TaeBo. Dieta ei este una echilibrată. Mănâncă multe legume şi cantităţi moderate de carne slabă, lactate cu un conţinut moderat de grăsime şi fructe.

Este o persoană foarte muncitoare şi ambiţioasă, care şi-a transformat foarte frumos corpul şi, lucru pe care nu multă lume îl ştie, găteşte foarte bine. Ea a reuşit să adapteze dieta ei la stiulul tradiţional de gătit, cu multe ciorbe şi supe, mâncare gătită în casă şi adaptări ale reţetelor tradiţionale într-un stil mai sănătos şi mai apropiat principiilor de dietă”, declară Cori Grămescu . 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod