Copiii lui Ellie White l-au intalnit pe Mos Craciun

Ellie White le-a facut celor doi copii ai sai o surpriza de neuitat.
Mihaita si Maria l-au intalnit, pentru prima data, pe Mos Craciun. Micutii s-au fotografiat alaturi de Mosul generos si au dat apoi startul distactiei intr-un parc tematic din Bucuresti.

Am fost cu cei mici, Maria si Mihaita, la parcul de distractii Divertiland Playland.  A fost o zi de duminica reusita pentru Mihaita care s-a implicat in toate activitatile prezente. Eu si Maria am stat cumintele, ne-am plimbat si am ras ori de cate ori Mihaita era pe jos incercand sa faca un ingeras in zapada artificiala, exact ceea ce ne lipseste in aceasta perioada.
Zapada, brazi impodobiti frumos, copii care cantau colinde, personaje din desene dar si nelipsitul Mos Craciun. Da, Mos Craciun a fost prezent acolo si Mihaita si-a spus dorintele la urechea batranelului cu barba de un alb imaculat, a povestit artista pe blogul sau
”, www.elliewhite.ro.

Craciunul din acest an va fi primul pentru artista, ca si mama a doi copii: un baietel, Mihai, in varsta de trei ani, si o fetita, Alexis Maria, ce a venit pe lume anul acesta, la sfarsitul lunii mai.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod